Services

Hele boekwerken zijn er al over volgeschreven: services. En altijd wordt er geroepen: daar zijn we fantastisch in. Kom bij ons. Kom bij ons.

MarktConsult is een nuchter en professioneel bedrijf met een ouderwetse attitude. We staan voor wie we zijn. We zijn trots op wat we kunnen. Daar vloeien de services als vanzelf uit voort.

Afhandeling klantcontact

De database van Markconsult biedt prachtige mogelijkheden op het gebied van marketing en sales. Inclusief hoogwaardige multichannnel mogelijkheden via Internet, email, SMS of anderszins.

MarktConsult is stipt in zijn afspraken.

Het up to date houden van ons datamanagementsysteem betekent dat we nieuwe of gewijzigde gegevens direct bij binnenkomst verwerken.

De houding van onze medewerkers is professioneel.

MarktConsult werkt dag en nacht aan het verhogen van merkbekendheid en het imago van bedrijven en producten. Dat schept verplichtingen. En zorgt tevens voor uitdagingen, die we graag in de praktijk waar maken.

Onze pro-actieve houding richting klanten en prospects wordt alom gewaardeerd. Het liefste gaan we daarom met onze relaties een levenslange relatie aan. Daar doen we ons best voor. Streven we dagelijks naar.

MarktConsult ziet services als iets vanzelfsprekends.

Fullfilment van klantvragen

Bij MarktConsult wordt elke klantvraag met aandacht en dus professioneel behandeld. Wanneer wij in naam van een opdrachtgever opereren, hebben we de eer en de verplichting om die naam hoog te houden. Dat komt uiteindelijk de relatie, die we met onze opdrachtgever hebben alleen maar ten goede.

Hetzelfde geldt voor het verhogen van de klanttevredenheid. Ook daar investeert MarktConsult graag in. Als een klant tevreden is over ons antwoord op zijn of haar vraag, dan is onze opdrachtgever ook tevreden over MarktConsult. Zo is het spel en zo zijn de regels wanneer je namens een bedrijf optreedt.

Als ondersteunende activiteit kan op elke communicatievraag altijd snel en concreet invulling worden gegeven. Tot en met een gepersonifieerde brochure van printers, die precies bij die ene persoon terecht komt, die op dat moment juist aan die ene printer behoefte heeft.

MarktConsult investeert graag in tevreden opdrachtgevers.