Corporate

MarktConsult is een concreet, correct, actief, betrouwbaar en vooruitstrevend bedrijf dat op dit moment een sterke en gezonde groei doormaakt. Zonder gebruik te hoeven maken van toeters, bellen en bla, bla.

We werken vanuit het principe dat mensen markten zijn en dat markten bestaan uit mensen. Een menselijke manier van werken, het gebruik maken, ontwikkelen en inzetten van menselijke kwaliteiten en persoonlijke talenten staan bij ons hoog in het vaandel.

Opdrachtgevers

MarktConsult is werkzaam in de volgende branches:

  • kantoorinrichting,
  • intern transport,
  • automotive,
  • communicatie en data,
  • grootkeuken,
  • energie,
  • en security.

Profiel

MarktConsult werkt het liefst met ondernemingen samen op basis van intensieve partnership. Betrokkenheid, invoelend vermogen, een gezonde kritische houding, eerlijkheid en respect vinden wij hoekstenen van de relatie. MarktConsult heeft een eigen visie en heeft zichzelf hoogstaande normen opgelegd waar het gaat om het leveren van hoogwaardige kwaliteit.

Er wordt steeds gefocust op het leveren van een toegevoegde waarde. Naar onze mening leidt alleen een goede ruil tot een goede relatie en leiden alleen goede relaties tot goede reputaties.

We zijn er van overtuigd dat alleen een succesvol verlopen traject kan leiden tot een succesvolle en voortdurende vorm van samenwerking. We streven tijdens het werk en als het noodzakelijk is ook buiten werktijden steeds naar het best mogelijke.

MarktConsult streeft voortdurend naar de hoogste kwaliteit.

Missie

MarktConsult is een strategische partner voor het ondersteunen van operationele marketing en sales activiteiten in de zakelijke markt. Aan marketing en sales wordt een toegevoegde waarde geleverd door onze diensten.

Daarbij streeft MarktConsult met haar complementaire diensten naar een full services pakket waarvoor wij ook de eindverantwoordelijkheid nemen.

Een proactieve houding zorgt er voor dat de bedrijfsdoelstellingen van opdrachtgevers aantoonbaar worden versterkt.

MarktConsult werkt bij voorkeur op basis van intensief partnership, van waaruit een langdurige samenwerking kan ontstaan.

MarktConsult werkt graag samen aan succes.

Team

Het is al vaak gezegd en nog vaker bewezen: Een goed bedrijf staat of valt met de kwaliteit van de medewerkers. Hoe kwaliteitsvol een product of een dienst ook is, de mens achter het product of de dienst maakt uiteindelijk het belangrijkste en dus het doorslaggevende verschil.

MarktConsult werkt met gedegen en commercieel ingestelde medewerkers, die betrouwbaar, vakkundig en betrokken zijn. We hebben wat de kwaliteit van onze medewerkers betreft een eigen visie opgesteld, wat die kwaliteit tot in detail moet inhouden.

MarktConsult biedt haar medewerkers uitstekende mogelijkheden om zich te ontwikkelen en door te groeien, zowel op fulltime als op parttime basis. Bij MarktConsult bestaat er een levendige en open omgang met klanten en tussen medewerkers onderling.

Bij MarktConsult is de mens de doorslaggevende factor voor succes.

Hoogwaardige infrastructuur

Voor het ondersteunen van operationele marketing en salesactiviteiten in de zakelijke markt beschikt MarktConsult over een hoogwaardige infrastructuur.

De kern is een bijzonder en uiterst geavanceerd datamanagementsysteem, dat bestaat uit een krachtige database, waarin een groot aantal unieke data zijn ondergebracht. Deze database is gedurende ruim 10 jaar door datacollecting opgebouwd en bevat een breed scala aan gegevens van meer dan 40.000 ondernemingen met meer dan 20 medewerkers.

In de database bevinden zich naast algemene bekende data ook allerlei historische en commerciƫle gegevens. Vanuit deze data zijn we ook in staat om toekomstige gegevens te genereren. De gegevens van de database worden in een continu proces steeds verder verrijkt en steeds opnieuw bijgesteld.

De kracht en de omvang van de database en het datamanagementsysteem in combinatie met een geavanceerd multi mediaal campagne en beheer platform vormen een uiterst krachtige en bijzonder effectieve marketingtool. Daarmee onderscheidt MarktConsult zich duidelijk en overtuigend in de markt. Op het gebied van de toepasbaarheid van gegevens biedt MarktConsult het beste wat er op de markt verkrijgbaar is.

MarktConsult beschikt over vitale data.

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt met uiterste zorg en nauwkeurigheid samengesteld. Wij streven naar de voortdurende juistheid van alle informatie, maar kunnen deze niet garanderen. Aan de site kunnen geen rechten worden ontleend. Verwijzingen naar andere sites zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoeker van deze site.

Het auteursrecht van de teksten op deze website berust bij MarktConsult. De inhoud van deze website mag niet worden overgenomen, vermenigvuldigd, verspreid of, al dan niet tegen vergoeding, beschikbaar worden gesteld aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming vooraf van MarktConsult. Tegen het plaatsen van een directe link naar MarktConsult.nl op uw site bestaat geen bezwaar. We stellen het op prijs indien u ons hiervan op de hoogte stelt.